Beste SD-WAN oplossing kiezen

Beste SD-WAN oplossing kiezen

Hoe selecteer je de ideale SD-WAN-leverancier die past bij de klantbehoefte…

SD-WAN’s worden in snel tempo de netwerkoplossing die de favoriete voorkeur heeft voor zakelijke connectiviteit. Op dit moment zitten we al bij op meer dan 80 verschillende SD-WAN leverancier wereldwijd. Voordat je een SD-WAN-leverancier kiest, moet je enkele belangrijke onderdelen in acht nemen.

Bekijk eerst hun diensten. Naast andere meer gespecialiseerde mogelijkheden, moet de SD-WAN-leverancier die je kiest de volgende belangrijke services bieden:

In ieder geval het faciliteren van meerdere soorten connectiviteit, zoals MPLS, COAX, 4/5G, FttX, xDSL

  • Rapportage mogelijkheden
  • Agile padkeuze
  • Zero-touch provisioning
  • Centraal onderhoud en beheer

Ten tweede, overweeg hoe de integratie van het product van een leverancier niet alleen kan voldoen aan de eisen van je onderneming, maar ook de applicatie-prestaties en de productiviteit van je personeel kan verbeteren. Vraag jezelf af hoe de volgende vier essentiële componenten van jouw bedrijf kunnen worden verbeterd door specifieke SDWAN-services:

  • Zichtbaarheid – Hoe kunnen de SD-WAN-technologieën van de leverancier je gecentraliseerde zichtbaarheid en controle geven over alle gegevens en applicaties die via het WAN lopen?
  • Prestaties – Biedt de leverancier betrouwbare en geoptimaliseerde applicatieprestaties en kwaliteitsborging in het hele WAN?
  • Flexibiliteit – Staat de leverancier jou toe om de architectuur van het WAN gemakkelijk aan te passen en aan te passen? Kan je de serviceketen onderhouden en andere services naar het WAN leiden?
  • Beveiliging – Hoe beschermt en beveiligt de leverancier het WAN voor al het verkeer, gegevens en applicaties?

Ten slotte moet je natuurlijk ook rekening houden met de kosten. De kosten van een SDWAN-service moeten in verhouding staan ​​tot de omvang en eisen van je WAN. Via SD-One kun je de verschillen in kosten en capaciteit tussen toonaangevende SDWAN-serviceproviders makkelijk te weten komen.

Was dit artikel nuttig?
0 out Of 5 Stars
5 Stars 0%
4 Stars 0%
3 Stars 0%
2 Stars 0%
1 Stars 0%
Hoe kunnen we dit artkel verbeteren?
Please submit the reason for your vote so that we can improve the article.
Inhoudsopgave