Lever SD-WAN vanaf vandaag

SD-WAN netwerk voorbeeld
voorbeeld van een SD-WAN oplossing verbonden met de cloud

Wie is SD-One

Wij willen u graag kennis laten maken met SD-One, een wholesale leverancier die zich richt op SD-WAN toepassingen. Door partner te worden van SD-One heeft u toegang tot tal van leveranciers, kennis en ondersteuning om uw klanten de beste oplossing te kunnen bieden.

Waarom zaken doen met SD-One?

Het is lastig om goed de verschillen in kaart te brengen tussen SD-WAN leveranciers. Op dit moment zijn er zo’n 70 leveranciers in de markt. SD-One heeft overeenkomsten met de topspelers in de markt. Door partner te worden van SD-One heeft u toegang tot een groot aantal leveranciers in plaats van 1 leverancier. Hierdoor kunt u uw klant altijd het passende product aanbieden. U hoeft uw bedrijf niet te certificeren aangezien SD-One de inrichting voor zijn rekening neemt. Met SD-One kunt u uw klant vanaf vandaag SD-WAN aanbieden, waar ook ter wereld. Als u ook partner wilt worden van SD-One of wilt weten wat SD-One voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op via de website of PM me via LinkedIn.

Wat is SD-WAN?

SD-WAN staat voor software gedefinieerd netwerken in een wide area network (WAN). SD-WAN vereenvoudigt het beheer en de bediening van een WAN door de netwerkhardware los te koppelen van het besturingsmechanisme. Dit concept is vergelijkbaar met virtualisatie van servers waarbij de hardware losgemaakt wordt van het besturingssysteem. Een belangrijke toepassing van SD-WAN is, dat bedrijven beter presterende WAN’s kunnen bouwen met goedkopere en commercieel beschikbare internettoegang. Hierdoor kunnen deze bedrijven een hogere up-time realiseren. In een wereld waar bedrijven steeds meer cloudapplicaties en virtualisatie omarmen is SD-WAN de volgende logische keuze.

“Lever SD-WAN aan uw klant met onze kennis en ervaring”