Huawei SD-WAN

Over Huawei

Huawei is een Chinese multinational die de IT-infrastructuur beheert, telecommunicatieapparatuur produceert en telecommunicatiediensten levert. Het bedrijf is opgericht in 1987 en is gevestigd in de stad Shenzhen, nabij Hong Kong.

Huawei is marktleider op het gebied van SD-WAN en was de eerste SD-WAN-provider die de tests van het European Advanced Networking Test Center (EANTC) doorstaan. Huawei SD-WAN wordt door Gartner erkend als een uitdager in WAN Edge Infrastructure en blijft innoveren op het gebied van SD-WAN door samen te werken met talloze providers en ondernemingen. De CloudWAN-oplossing van Huawei wordt al wijdverbreid commercieel gebruikt en gebruikt Huawei cloud om on-demand netwerkverbindingsdiensten voor uw bedrijf te bieden.

Huawei SD-WAN leverancier

Wat onderscheidt Huawei

De CloudWAN-oplossing van Huawei presteert beter dan zijn voorganger en levert prestaties die drie keer hoger zijn dan het branchegemiddelde. De oplossing maakt gebruik van geoptimaliseerde architectuur, hardwareversnelling, algoritmen en NetEngine AR6000 – Huawei’s toonaangevende serie SD-WAN-routers – om een ​​verbeterde interconnectie van filialen te realiseren. Met CloudWAN kunnen uw WAN’s zich aanpassen aan de veranderende bedrijfsbehoeften en de snelle toename van het verkeersvolume overwinnen die gepaard gaat met nieuwe technologieën zoals cloud, AI en 5G.

Huawei heeft als hardware producent een voordeel als het gaat om behandelen van grote bandbreedtes of de mogelijkheid om 5G modules al te kunnen gebruiken in hun hardware. De Huawei CloudWAN SD-WAN oplossing heeft een standaard firewall ingebouwd. Ook is er de mogelijkheid om een geoptimaliseerde backbone te gebruiken om verkeer naar Azië te optimaliseren.

Prijstechnisch is Huawei interessant en bied deze oplossing ook mogelijkheden voor integraal beheer van LAN en Wifi via één interface. Dit wordt soms ook wel SD-LAN of SD-Access genoemd.

Bekijk hier wat videos van de Huawei CloudWAN SD-WAN oplossing.