SD-One verbindingen

SD-One verbindingen

Een goed SD-WAN netwerk heeft een goede underlay nodig. In Nederland is dat niet echt een probleem. Internet verbindingen van alle leveranciers zijn goed van kwaliteit en leveren veel bendbreedte voor een goede prijs.

In het buitenland is dat echter een ander verhaal. Een bedrijf met internationale vestigingen zit er dan vaak ook niet op te wachten om in het buitenland verbindingen uit te gaan zoeken. SD-One kan hierin ontzorgen door gebruik te maken van een internationaal partner netwerk kunnen we in nagenoeg de gehele wereld verbindingen aanvragen.

Fiber, xDSL of 4G/5G behoren tot de diverde mogelijkheden. In het geval van 4G5G kunnen we zelfs operator onafhankelijke SIM kaarten leveren die dus zelf het netwerk met het beste signaal kunnen gebruiken.

Verbinding met China

VPN naar China

Voor iedereen die het ooit geprobeerd heeft, die weet hoe lastig het is om een goede transparante verbinding naar China te krijgen. Het implementeren van een kosteneffectief, krachtig WAN op het vasteland van China is een uitdaging, vooral wanneer u SaaS-communicatietoepassingen moet verbinden met uw wereldwijde locaties. SD-One kan hierin ondersteunen. SD-One kan de connectiviteit van cloudapplicaties oplossen buiten de geweldige firewall van China om.

SD-One minimaliseert de complexiteit en levert een krachtige connectiviteitsservice die toegang biedt tot het vasteland van China terwijl er gebruik wordt gemaakt van internetbreedbandverbindingen. Bedrijven hoeven niet langer complexe carrier-circuits of MPLS-netwerken te implementeren om hoogwaardige connectiviteit van of naar hun locaties in China te krijgen.

Automatisering

Proof of Concept

Mocht u interesse hebben in een betaalbare verbinding met China, dan kunnen we u kostenloos een proof of concept aanbieden zodat u zelf kunt ervaren of de geboden verbinding voldoet aan uw verwachting.

Heeft u interesse in een proof of concept, neem dat contact met ons op.