Palo Alto neemt Cloudgenix over

Cloudgenix

SANTA CLARA, Californië, april. 21, 2020 – Palo Alto Networks (NYSE: PANW), de wereldwijde leider op het gebied van cyberbeveiliging, heeft vandaag aangekondigd dat het de overname van CloudGenix Inc., een toonaangevende cloudgebaseerde SD-WAN-provider, heeft afgerond. De overname zal het uitgebreide Secure Access Service Edge (SASE) -platform van Palo Alto Networks verder versterken.

“We zijn verheugd om CloudGenix te verwelkomen bij Palo Alto Networks”, zegt Nikesh Arora, voorzitter en CEO van Palo Alto Networks. “CloudGenix heeft een geweldige visie laten zien over hoe bedrijven hun beveiligingshouding moeten veranderen in de huidige cloud-schaal, gedistribueerde omgevingen. De integratie van onze platforms in een best-in-class SASE-aanbod zal niet alleen ons gecombineerde klantenbestand ten goede komen, maar ook de industrie in het algemeen, aangezien het netwerk- en beveiligingstransformatie blijft ondergaan. “

Palo Alto Networks Prisma ™ Access is het meest uitgebreide SASE-platform in de branche en levert een wereldwijd cloud-netwerk met door de cloud geleverde beveiliging die klaar is voor de huidige sterk gedistribueerde omgevingen. Met de integratie van CloudGenix’s door de cloud beheerde SD-WAN-oplossingen, zal Palo Alto Networks de intelligente onboarding van externe filialen en winkels in Prisma Access versnellen, waardoor de verschuiving van SD-WAN naar SASE binnen haar klantenbestand wordt versneld.

Medeoprichters van CloudGenix, Kumar Ramachandran, Mani Ramasamy en Venkataraman Anand, zijn overeengekomen zich aan te sluiten bij Palo Alto Networks. Palo Alto Networks betaalde ongeveer 420 miljoen dollar in contanten, exclusief aanpassingen van de aankoopprijs, om CloudGenix te verwerven.

Over Palo Alto Networks

Palo Alto Networks, de wereldwijde leider op het gebied van cyberbeveiliging, geeft vorm aan de cloud-gerichte toekomst met technologie die de manier waarop mensen en organisaties opereren verandert. Onze missie is om de favoriete cyberbeveiligingspartner te zijn en onze digitale manier van leven te beschermen. We helpen de grootste beveiligingsuitdagingen ter wereld aan te pakken met voortdurende innovatie die gebruikmaakt van de nieuwste doorbraken op het gebied van kunstmatige intelligentie, analyse, automatisering en orchestratie.

Door een geïntegreerd platform te leveren en een groeiend ecosysteem van partners mogelijk te maken, lopen we voorop bij het beschermen van tienduizenden organisaties via cloud, netwerken en mobiele apparaten. Onze visie is een wereld waarin elke dag veiliger en veiliger is dan de vorige. Ga voor meer informatie naar www.paloaltonetworks.com.

Palo Alto Networks, Prisma en het Palo Alto Networks-logo zijn handelsmerken van Palo Alto Networks, Inc. in de Verenigde Staten en in rechtsgebieden over de hele wereld. Alle andere handelsmerken, handelsnamen of servicemerken die hierin worden gebruikt of genoemd, zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaren.

Bron: https://www.paloaltonetworks.com/company/press/2020/palo-alto-networks-completes-acquisition-of-cloudgenix