Barracuda partnership

Barracuda SD-WAN leverancier

Vandaag deze taart ontvangen als nieuwe partner van Barracuda. Op naar een glansrijke samenwerking!

Na diverse gesprekken met Barracuda was het ons duidelijk geworden dat Barracuda een uitzonderlijke security partij is waar serieus rekening mee gehouden moet worden. Door deze voortrekkersrol van security te combineren met SD-WAN mogelijkheden op basis van de door Barracuda ontwikkelde TINA-tunnels kan voor de klanten waarbij security erg belangrijk is de keuze voor deze leverancier een goede overweging zijn.

We zijn dan ook blij met onze Barracuda partnership

Heerlijke taart van Barracuda ontvangen als kersverse partner
Heerlijke taart van Barracuda ontvangen als kersverse partner

In tegenstelling tot SD-WAN oplossingen die alleen connectiviteit bieden – waarvoor een aparte beveiligingsoplossing nodig is – combineert Barracuda CloudGen Firewall een complete set SD-WAN mogelijkheden met geavanceerde, meerlaagse beveiligingstechnologieën in één apparaat.

Implementeer het precies zoals u het nodig heeft: Barracuda CloudGen Firewall is ter plaatse beschikbaar als een fysiek, virtueel apparaat of in de cloud.

Voorkom implementatieproblemen met Zero-Touch Deployment. Personeel op afstand zonder IT-expertise kan het apparaat eenvoudig aansluiten en het maakt automatisch verbinding met het Barracuda Firewall Control Center. Daarna downloadt en installeert het configuratiebestand en implementeert zichzelf op het netwerk.

Behoud een uniforme beveiligingspositie in uw hybride en multi-cloud omgeving, eenvoudig en voordelig met Barracuda Firewall Control Center.

Barracuda CloudGen Firewall biedt u de SD-WAN-tools die u nodig hebt om eenvoudig:

– Verbeter de algehele connectiviteit
– Verhoog de netwerkflexibiliteit en wendbaarheid
– Verbeter de applicatieprestaties
– Verlaag de totale kosten
– Verlaag de kosten voor MPLS-services
– Verminder fysieke infrastructuur

Barracuda’s veilige SD-WAN-oplossing versus concurrerende implementatieopties

In een recent onderzoek uitgevoerd door Vanson Bourne voor Barracuda, is een meerderheid van uw collega’s het erover eens dat beveiliging de grootste zorg is bij de overstap naar SD-WAN. Om die zorgen weg te nemen, gebruiken organisaties zoals die van u doorgaans een van deze vier strategieën.

Cloudgebaseerde beveiliging en SD-WAN-oplossing

Ondanks de hype over door de cloud beheerde SD-WAN, vermijden veel organisaties deze optie. IT-professionals maken zich zorgen over het bekendmaken van vertrouwelijke gegevens zoals VPN-inloggegevens aan een door de cloud beheerde SD-WAN-leverancier. Bovendien zien veel organisaties dat naleving van de regelgeving hen ervan weerhoudt om door de cloud beheerde of door de cloud gehoste SD-WAN-oplossingen wereldwijd uit te rollen.

Pure-cloud beheerde beveiliging en SD-WAN-oplossing

Het toevoegen van pure-play SD-WAN-producten met basisbeveiliging zoals cloudgebaseerde webfiltering en basisfirewalling bovenop hun bestaande beveiliging kan kostenbesparingen opleveren en organisaties helpen besparen op bandbreedtekosten. Het is echter een oplossing met twee boxen, wat minder flexibiliteit en hogere IT-overhead betekent. Toch zijn de ingebouwde beveiligingsmogelijkheden van veel SD-WAN-apparaten onvoldoende om voldoende bescherming te bieden tegen de steeds geavanceerdere bedreigingen van vandaag.

Twee of meer pure-play-oplossingen voor beveiliging en SD ‑ WAN

De beste aanpak: het implementeren van twee of meer pure-play-oplossingen om beveiliging en SD-WAN afzonderlijk aan te pakken, lijkt het beste van twee werelden te bieden. Het nadeel is dat het extreem duur is en twee keer de overhead voor het beheer met zich meebrengt, omdat er in feite twee boxen zijn die niet met elkaar praten.

Single-box oplossing die geavanceerde beveiliging en SD ‑ WAN combineert

Een meerderheid van IT-professionals beweert dat ze de voorkeur geven aan een eenvoudiger te beheren single-box-oplossing met de best mogelijke beveiliging en SD-WAN-connectiviteit, Daarnaast willen ze compromissen kunnen sluiten wat betreft WAN-optimalisatiemogelijkheden. Geavanceerde mogelijkheden, zoals Advanced Threat Protection en gecentraliseerd beheer zijn erg belangrijk of cruciaal voor hun SD-WAN-beslissing. Barracuda Networks biedt deze optie via zijn CloudGen Firewall.