Versa SASE bekroond met 2020 Cybersecurity Award

Versa-networks

Versa SASE heeft erkenning ontvangen voor uitgebreide integratie van cloudbeveiliging, netwerken, SD-WAN, beveiligde toegang en analyse voor ondernemingen, het MKB en serviceproviders.

San Jose, Californië, 28 januari 2021

Versa Networks, de leider in SASE, heeft vandaag aangekondigd dat TMC Versa SASE heeft uitgeroepen tot winnaar van de Cybersecurity Excellence Award 2020, uitgereikt door het tijdschrift INTERNET TELEPHONY.

Versa SASE onderscheidt zich op unieke wijze door de mogelijkheid om uitgebreide geïntegreerde SASE-services te leveren, zowel via de cloud als on-premise met hetzelfde besturingssysteem binnen één softwarestack, VOS ™ (Versa Operating System), gebaseerd op de Versa Single-Pass Parallel Processing architectuur. Vanwege de echte multi-tenant-mogelijkheden levert VOS ™ deze services via de cloud en profiteert het van schaalvoordelen in de cloud terwijl tegelijkertijd honderdduizenden tenants worden bediend. Versa SASE is ook uniek beschikbaar als een privécloudservice waarin ondernemingen hun eigen privé Versa Cloud Gateways kunnen exploiteren, beheren en hosten, waar ze maar willen.

“Felicitaties aan Versa Networks voor het ontvangen van een INTERNET TELEPHONY Cybersecurity Excellence Award voor innovatie in IP-communicatie”, aldus Rich Tehrani, CEO van TMC. “Versa SASE heeft een uitstekende kwaliteit laten zien en heeft uitzonderlijke, meetbare en tastbare resultaten opgeleverd voor zijn gebruikers.”

Versa SASE maakt consistent beveiligingsbeleid, netwerkbeleid, bedrijfsbeleid, gebruikersbeleid en applicatiebeleid naadloos mogelijk tussen lokale en cloudservices. De gemeenschappelijke geïntegreerde VOS™-softwarestack die wordt beheerd door een enkele beheerinterface en -tool zorgt voor een alomtegenwoordige ervaring, ongeacht waar IT besluit om SASE-services aan te bieden (on-premise, cloud of als een gemengde combinatie van beide).

“Het is de moeite waard om opnieuw een onderscheiding te ontvangen voor onze unieke en gedifferentieerde innovatie met Versa SASE en de aanzienlijke groei die vorig jaar is doorgemaakt”, aldus Michael Wood, Chief Marketing Officer bij Versa Networks. “Versa SASE is blijven prijzen verdienen, aangezien de industrie het erkent als de enige SASE-oplossing die een volledig geïntegreerde robuuste set van SASE-services combineert binnen één softwarestack van het besturingssysteem met behulp van een single-pass parallelle verwerkingsarchitectuur en geleverd via de cloud, pand, of als gemengde combinatie van beide. “

Versa SASE draait op VOS™, dat is ontworpen met de Versa Single-Pass Parallel Processing-architectuur die uitgebreide beveiliging, geavanceerde netwerken, volledig uitgeruste SD-WAN, echte multitenancy en geavanceerde analyses combineert in één software-image. Deze integratie- en ontwerpmethodologie vermindert de latentie drastisch, verbetert de prestaties aanzienlijk en vermindert beveiligingsproblemen die andere oplossingen introduceren door meerdere softwarestacks, serviceketens of apparaten uit te voeren.

Bron