SD-WAN Product of the Year Award 2022

Versa-networks

Versa Networks, erkend leider op het gebied van Secure Access Service Edge (SASE), heeft vandaag aangekondigd dat haar toonaangevende SD-WAN-oplossing, een belangrijke service van Versa SASE, de 2022 INTERNET TELEPHONY SD-WAN Product of the Year Award heeft gewonnen.

De INTERNET TELEPHONY SD-WAN Product of the Year Awards worden toegekend aan bedrijven die de innovatie, visie en uitvoering demonstreren om op software gebaseerde netwerktools te leveren ter ondersteuning van verschillende en unieke interessegemeenschappen.
“Felicitaties aan Versa Networks voor het ontvangen van een 2022 INTERNET TELEPHONY SD-WAN Product of the Year Award”, zegt 
Rich Tehrani , CEO van TMC.

Versa SASE heeft ware innovatie laten zien en loopt voorop voor Software Defined Wide Area Network. 
Ik kijk uit naar voortdurende excellente dienstverlening van Versa in 2022 en daarna.” Versa SASE levert nauw geïntegreerde services via de cloud, on-premises of als een gemengde combinatie van beide via Versa Operating System (VOS™) met een Single-Pass Parallel Processing-architectuur en beheerd via één enkel glas.

Versa begon met het leveren van SASE-services zoals VPN, Secure SD-WAN, Edge Compute Protection, Next-Generation Firewall, Next-Generation Firewall as a Service, Secure Web Gateway (SWG) en Zero Trust Network Access (ZTNA) meer dan vijf jaar geleden. 
Versa biedt op unieke wijze contextuele beveiliging op basis van gebruiker, rol, apparaat, applicatie, locatie, beveiligingshouding van het apparaat en inhoud. Als leider in de snelst groeiende categorie van beveiliging en netwerken, SASE, en al jaren actief op SASE-services, is Versa de enige oplossing waarvan bewezen is dat deze de toonaangevende en gedifferentieerde architectuur voor hoge prestaties en beveiliging levert. 

Gartner heeft vastgesteld dat Versa SASE de meeste SASE-componenten heeft van alle 56 door Gartner beoordeelde leveranciers. Enterprise Management Associates (EMA) ontdekte ook dat Versa SASE de meeste door SASE ondersteunde functies heeft, zoals gepubliceerd in het brancherapport.

“We zijn verheugd om nog een prijs te winnen voor Versa SD-WAN, een belangrijke service van Versa SASE, dit keer uitgeroepen tot Product van het Jaar van dit jaar”, aldus Michael Wood, Chief Marketing Officer voor Versa Networks. “Zoals we in de branche hebben gezien, kun je geen SASE hebben zonder SD-WAN. 

Versa SD-WAN helpt de aanhoudende wereldwijde vraag naar Versa SASE te stimuleren, dat een unieke integratie van SASE-netwerken en SASE-services biedt via de cloud of, als klanten dat verkiezen, on-premises of als een gemengde combinatie van beide worden geleverd. 
Bedrijven over de hele wereld, zowel grote als kleine, evenals serviceproviders, kijken naar Versa als een strategische partner om hun complexe behoeften op het gebied van veilige toegang, netwerken en digitale transformatie aan te pakken. Versa is het moderne beveiligde netwerk.”