SD-One en Security by Design IT gaan samen verder.

Security by Design IT uit Deil neemt IT-dienstverlener SD-ONE uit Almere over.

Door deze overname verstevigt Security by Design IT zijn positie in de markt voor SD-WAN diensten. Door deze overname kunnen de klanten van SD-One toegang krijgen tot een groter portfolio aan securitydiensten. Beide bedrijven zullen verder gaan onder de naam Security by Design IT BV.

download1

SD-One is 4 jaar geleden begonnen met het leveren van SD-WAN diensten als wholesaledienst, maar ook b2b dienst. SD-One was onderscheidend door zich niet te focussen op 1 SD-WAN producent, maar juist de onderscheidende kenmerken van de verschillende SD-WAN leveranciers te omarmen en daarmee is SD-One in staat gebleken het zijn klanten te bedienen met de juiste selectie aan SD-WAN producten.

Deze strategische overname markeert een nieuwe fase van groei en innovatie voor beide bedrijven. Door de krachten te bundelen, zullen ze een uniek portfolio van geïntegreerde netwerk- en beveiligingsoplossingen aanbieden, waarmee ze inspelen op de groeiende vraag naar uitgebreide IT-beveiliging en geavanceerde netwerkinfrastructuur.

Mark van Winsen, directeur van SD-One ziet in het samensmelten van de 2 bedrijven voordelen met zich meebrengen. De portfolio’s van beide bedrijven zijn deels complementair, maar met name de kennis op het gebied van securitydiensten is een grote stap voorwaarts. Wij zijn verheugd aan te kondigen dat SD-One BV onderdeel wordt van Security by Design IT BV, een leider in security diensten. Deze overname zal vanaf 1 april 2024 geëffectueerd worden en is een stap voorwaarts in het bieden van een geïntegreerde suite van netwerk- en beveiligingsoplossingen.