Directe klant worden

Directe klant worden

Directe klant worden van SD-One?

We krijgen ook wel eens de vraag of de eindklant direct bij ons kan aankloppen, dit is geen enkel probleem, aangezien wij ze ook kunnen koppelen aan onze wholesale partners t.b.v. connectiviteit en eventuele andere services.

In alle gevallen of het nu via SD-One of een andere leverancier gaat moet je (ook als wholesale partner) altijd de volgende cruciale vragen stellen. De antwoorden hierop zouden de informatie moeten geven die je nodig hebt om een ​​weloverwogen en goed geïnformeerde beslissing te nemen.

 • Wat zijn de installatie- en installatiekosten en vereisten? Bepaal of er aanvullende hardware moet worden aangeschaft en geleverd. Lees hoe lang het duurt voordat de installatie en installatie zijn voltooid.
 • Is er een contract? Wat zijn de voorwaarden van dat contract? Zorg ervoor dat je de beperkingen van de contracten van een SDWAN-leverancier begrijpt, evenals eventuele penalty’s die kunnen optreden als het contract wordt verbroken of als u uw services wilt annuleren.
 • Wat voor soort doorlopend onderhoud en ondersteuning (support) biedt de leverancier? Bieden ze advies voor het oplossen van problemen? Zo ja, zijn hier nog extra kosten aan verbonden?
 • Als u uw contract wilt wijzigen of als u uw WAN wilt verlengen of uitbreiden, wat is dan het proces? Zijn er kosten aan verbonden? Hoe eenvoudig is de verlengingsprocedure?
 • Zijn er verborgen kosten? Zal de verkoper extra geld vragen, behalve wat er is geoffreerd? Waar zijn deze extra kosten voor?

Als je klant bent van SD-One maken we alles duidelijk en overzichtelijk voor je zonder verrassingen achteraf, zodat bovenstaande altijd gedekt is. voordelen van SD-One via betrouwbare wholesale partner(s) verder zijn:

 1. Altijd onafhankelijk advies
 2. De (wholesale) partner is onze klant en niet de eindklant.
 3. Geen concurrent voor de partner, want wij doen alleen SD-WAN.
 4. 2e en 3de lijns advies voor de partner (of klant).
 5. Altijd gedegen training voor de supportafdeling t.b.v. eerste lijns advies.
 6. Mogelijkheid om internationale lijnen te leveren t.b.v. de partners, zodat de partner ook globaal kan leveren.

Mocht je graag meer informatie willen of hulp vanuit SD-One vul dan ons contact-formulier in ajb.

Was dit artikel nuttig?
0 out Of 5 Stars
5 Stars 0%
4 Stars 0%
3 Stars 0%
2 Stars 0%
1 Stars 0%
Hoe kunnen we dit artkel verbeteren?
Please submit the reason for your vote so that we can improve the article.
Inhoudsopgave