Waarom Partner worden

Waarom Partner worden

Wholesale partner worden van SD-One

Met meer dan 80 SD-WAN-leveranciers om uit te kiezen, lijkt het misschien een enorme uitdaging om de juiste voor jouw bedrijf te selecteren. Er zijn veelzijdige SD-WAN-producten aan de top van de keten, maar helaas ook producten die alleen in naam SD-WAN zijn. Elke technologie van SD-WAN-leveranciers biedt unieke voordelen en komt tegemoet aan verschillende klanteisen. De kosten variëren voor sommige leveranciers tot het dubbele, soms zijn de werkelijke kosten niet duidelijk met verborgen extra’s die de kosten zullen opdrijven.

SD-WAN kopen bij je huidige netwerkprovider of bij een traditionele telecomaanbieder lijkt in eerste instantie misschien een goed idee, maar kan de opties enorm voor je beperken. De meeste telecom-operators verkopen namelijk het product van één SDWAN-leverancier door, gekoppeld aan connectiviteit die wordt geleverd door hun eigen netwerk. De enkele smaak van SD-WAN past misschien niet het beste bij je bedrijf, en  zou je misschien beter geschikte connectiviteits-mogelijkheden kunnen vinden als je naar de hele markt kijkt.

SD-One heeft de best geschikte 7 SD-WAN leveranciers al gekozen;

 • Versa Networks
 • Juniper Networks
 • Huawei
 • Velocloud
 • Aryaka
 • Barracuda
 • Silverpeak

Zoals je kunt zien in de lijst is het een gevarieerde samenstelling op het gebied van hardware  en software gebaseerde SD-WAN oplossingen. Hierdoor kunnen we ons onderscheiden in deze markt waarbij de klant (jouw klant) keuze en belang voorop staat en niet de leverancier.

In alle gevallen of het nu via SD-One of een andere leverancier gaat moet je (ook als wholesale partner) altijd de volgende cruciale vragen stellen. De antwoorden hierop zouden de informatie moeten geven die je nodig hebt om een ​​weloverwogen en goed geïnformeerde beslissing te nemen.

 • Wat zijn de installatie- en installatiekosten en vereisten? Bepaal of er aanvullende hardware moet worden aangeschaft en geleverd. Lees hoe lang het duurt voordat de installatie en installatie zijn voltooid.
 • Is er een contract? Wat zijn de voorwaarden van dat contract? Zorg ervoor dat je de beperkingen van de contracten van een SDWAN-leverancier begrijpt, evenals eventuele penalty’s die kunnen optreden als het contract wordt verbroken of als u uw services wilt annuleren.
 • Wat voor soort doorlopend onderhoud en ondersteuning (support) biedt de leverancier? Bieden ze advies voor het oplossen van problemen? Zo ja, zijn hier nog extra kosten aan verbonden?
 • Als u uw contract wilt wijzigen of als u uw WAN wilt verlengen of uitbreiden, wat is dan het proces? Zijn er kosten aan verbonden? Hoe eenvoudig is de verlengingsprocedure?
 • Zijn er verborgen kosten? Zal de verkoper extra geld vragen, behalve wat er is geoffreerd? Waar zijn deze extra kosten voor?

Als je wholesale-partner bent van SD-One maken we alles duidelijk en overzichtelijk voor je zonder verrassingen achteraf, zodat bovenstaande altijd gedekt is. voordelen van SD-One BV verder zijn:

 1. Altijd onafhankelijk advies
 2. De (wholesale) partner is onze klant en niet de eindklant.
 3. Geen concurrent voor de partner, want wij doen alleen SD-WAN.
 4. 2e en 3de lijns advies voor de partner (of klant).
 5. Altijd gedegen training voor de supportafdeling tbv eerste lijns advies.
 6. Mogelijkheid om internationale lijnen te leveren tbv de partners, zodat de partner ook globaal kan leveren.
Was dit artikel nuttig?
5 out Of 5 Stars
5 Stars 100%
4 Stars 0%
3 Stars 0%
2 Stars 0%
1 Stars 0%
Hoe kunnen we dit artkel verbeteren?
Please submit the reason for your vote so that we can improve the article.
Inhoudsopgave