Barracuda SD-WAN

Over Barracuda

Barracuda Networks is een bedrijf dat beveiligings-, netwerk- en opslagproducten levert op basis van netwerktoepassingen en clouddiensten. De beveiligingsproducten van het bedrijf omvatten producten voor bescherming tegen e-mail, websurfen, webhackers en instant messaging-bedreigingen zoals spam, spyware, Trojaanse paarden en virussen. De netwerk- en opslagproducten van het bedrijf omvatten webfiltering, taakverdeling, controllers voor applicatielevering, archivering van berichten, NG-firewalls, back-upservices en gegevensbescherming. Barracuda Networks werd opgericht in 2003.

In september 2009 verwierf Barracuda Networks een meerderheidsbelang in Phion AG, een in Oostenrijk gevestigd overheidsbedrijf dat enterprise-class-firewalls levert. Het is dit onderdeel van Barracuda dat zich bezig houdt met de ontwikkeling van Barracuda SD-WAN.

Barracuda SD-WAN leverancier

Wat onderscheidt Barracuda


In tegenstelling tot SD-WAN-oplossingen die alleen connectiviteit bieden – waarvoor een aparte beveiligingsoplossing nodig is – combineert Barracuda CloudGen Firewall een complete set SD-WAN-mogelijkheden met geavanceerde, meerlaagse beveiligingstechnologieën in één enkele unit. Implementeer het precies zoals u het nodig heeft: Barracuda CloudGen Firewall is on-premise beschikbaar als fysiek of virtueel apparaat, of in de cloud.

Behoud een uniforme beveiligingshouding in uw hybride en multi-cloudomgeving, eenvoudig en kosteneffectief met Barracuda Firewall Control Center, ongeacht hoe complex of gedistribueerd uw netwerken worden.

CloudGen WAN brengt volledige SD-WAN-functionaliteit naar Azure Virtual WAN, de native hybride cloudservice van Microsoft. Secure SD-WAN selecteert dynamisch de meest geschikte uplink voor elke applicatie in realtime, op basis van verkeerskenmerken, beschikbare bandbreedte en latentie tussen VPN-eindpunten. Hiermee kunt u MPLS-lijnen vervangen door uw sites wereldwijd te verbinden via het Microsoft Global Network, het snelste privénetwerk ter wereld.

CloudGen WAN is speciaal gebouwd voor de cloud en biedt naadloze, geautomatiseerde toegang tot uw bedrijfskritische bronnen, door gebruik te maken van een uitgebreide reeks functies

Kijk hier naar de Demo omgeving van CloudGen WAN